20.11.2010 г., 22:15 ч.  

АВТОПОРТРЕТ 

  Поезия » Философска
437 0 1

АВТОПОРТРЕТ

 

Като  в  птица  огнена  и  жарка

небесен  пламък  в  мен  гори

и  всяка  вечер  аз  откривам

загадъчни  желания  - мечти!

 

С  море  от  огнен  водопад,

стремителен  въртеж  ме  носи.

Жарка  птица  съм  в  летеж,

с  овал  от  слънчеви  откоси.

 

Целуват  ме звездите  и  Луната.

Прегръщат ме  лъчи  без  мярка.

Галят  ме  листата  на  цветята...

Щастлива  с теб съм птица жарка!

 

Горя  с  пожара  вътре  в  мен.

С  лъчите  слънчеви  се  сливам.

Представям се за мъничка искра,

приемат  ме  за  огнена  жена!

© Крисимира Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??