19.06.2008 г., 15:42 ч.

Автопортрет - от мистичността 

  Поезия » Друга
571 0 2
Образ, изпълнен в мистичност,
винаги чаровно, приятно засмян,
контурите му - в пълна ритмичност,
гласът никога не ще покаже срам.
Стърчат понякога косите,
начинът - определено чаровен е той,
няма нова прическа с дните,
ала нещо се прокрадва в този покой.
Брадичката, бузите, носът -
перфектно те са разположени - симетрично,
а челото - от бръчки няма път,
няма и такава красота в поколението различно.
Усмивката - едвам се различава,
устните са леко начервени,
но зъбките рядко се подават,
въпреки че са бели и без проблеми.
Целият образ е леко замъглен,
само очичките искрящо пламтят,
изпъкват на бронзовия тен,
но своите тайни няма да ти доверят.

© Ден Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??