29.08.2016 г., 17:40 ч.

Awtorkaaa ;)) 

  Поезия » Хумористична, Пародии
664 2 2

От вас не искам позволение
да творя произведения!
Имам страшно вдъхновение 
да покажа своите умения. .

Моят мозък не буксува,
мога всичко да римувам. 
С рими пращам ви във трета глуха, 
Талант съм аз, не лейка куха.

Таквизи строфи ще скалъпя, 
ще ви излязат чак на пъпа.
И съвсем не е сконфузно, 
че моят мечо ми е муза.

Той е колкото баща ми. 
и снощи вечер обеща ми,
ако му направя яка свирка
ще получа стихосбирка.

Аз нахакана съм! Смела!
Ще бъда новата Коелю…
и след година, кват’ съм щура - 
награда нобелска… за литритура.

© Съндей Всички права запазени

Толкова много талант се крие в това нашето поколение... 
Чак ме хваща страх, нямам спонсор, който да оцени моята bogata du6evnost ;-) и да ми купи чантичка от мола и да изпълни мечтата ми да izdam stihosbirka!!!
Явно аз съм потънала някъде в посредствената поезия...
Но Вазов нека спи спокойно, оставил е завета си на брилянтните умове на тези pisatelkiii като героинята ми!
(по истински случай)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Леле. Проблемът е, че обществото е сбъркано. Хората вместо да се стремят към красота, се стремят към „постижения“...
  • Сладурана! Препоръчвам и си го запазвам в любими.
Предложения
: ??:??