30.12.2008 г., 18:59 ч.

Аз 

  Поезия » Друга
422 0 1
Аз съм черно отражение във бяло огледало,
изгубено хвърчило, от детска ръка отлетяло.
Аз съм мъничка снежинка сред дъжда,
която пада във мътна река.
Аз съм вдовица, отишла на забавление,
младоженка, танцуваща на погребение.
Трън съм сред поле от рози диви,
грозно патенце сред лебеди красиви.
Аз съм другата, различната, злата.
Аз съм дете на майка непозната.

© Вероника Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Успех ти пожелавам ,
    в един ден публикуваме
    с еднакви заглавия
    Весела нова година
Предложения
: ??:??