12.09.2011 г., 9:02 ч.

Аз боля...като старите грешки 

  Поезия
1573 0 40

Аз боля, като старите грешки

и те гърбя със всяко сбогуване.

Все разместваш по някоя пешка,

но се свърши с твойто царуване.

 

Аз цедя от небето копнежите

и го стискам здраво за гърлото,

като риба се мяташ във мрежите,

цяла нощ бленувал за съмнало.

 

Аз боля, преболявам понякога

в болестта на твоето вричане,

пресолено е нашето всякога,

прегоряло и трудно обичане.

© Николина Милева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??