7.02.2009 г., 14:18 ч.

Аз, Дяволът 

  Поезия » Друга
652 0 15


 

И мръсен съм, и черно е лицето ми,

морето е в очите ми от плачене.

И никога добро в мен не е светело,

и черни гарвани все с мен са грачели.

 

И никога не ще забравя болката,

и виковете с тъмно синкав вопъл.

И никога не се страхувах толкова,

отколкото от доброта и топло...

 

В гробовен мрак живея тъй безброден,

болката ми тлее във гърдите -

тези, дето с остро са прободени,

тези, с които хлипам тихо...

© Димитър Димчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??