2.06.2018 г., 22:57 ч.

Аз и ти 

  Поезия » Друга
511 2 2

Аз и ти в нощната прохлада,
под лунната завеса обляна в любов.
Пламва пожарът...
от изпепеляваща искра.

Аз и ти под звездите,
хванати ръка за ръка.
Цветна е нощта,
с топлия мирис на цветя.

Аз и ти под лунната соната,
погледите ни влюбено пощуряха.
За онази капчица любов,
дето извира от сърцата.

Красива е тази соната,
с вопъл на сърце...
Пазим я в сърцата,
за да отваря врати за напред.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Щастието идва, когато са двама,в нощна прохлада, ръка за ръка под звездите в нощта...
    Поздравления за стихотворението!
  • Такъв е живота!Несъвместим с другите но примамващо жесток!И търсещ единението!Поздрав!
Предложения
: ??:??