26.09.2021 г., 19:38 ч.

Аз и ти 

  Поезия » Любовна
289 0 0


Аз съм желанието, 
ти си страстта,
аз съм видение,
ти, сбъдваш съня.
Аз съм пожар,
ти, моя стихия,
аз, крехък кристал,
ти, бяла магия.
Аз съм наречена,
да си щастлив
и съм обречена,
на поглед красив.
Аз съм огън,
ти си вода,
аз съм факел,
ти, буйна река.
Аз съм целувка,
твоя звезда,
ти си прегръдка
и сбъдваш мечта.
Аз и ти сме,
един дъх и живот,
една идентичност,
в океан от любов!

© Илонка Денчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??