Sep 26, 2021, 7:38 PM

Аз и ти 

  Poetry » Love
291 0 0


Аз съм желанието, 
ти си страстта,
аз съм видение,
ти, сбъдваш съня.
Аз съм пожар,
ти, моя стихия,
аз, крехък кристал,
ти, бяла магия.
Аз съм наречена,
да си щастлив
и съм обречена,
на поглед красив.
Аз съм огън,
ти си вода,
аз съм факел,
ти, буйна река.
Аз съм целувка,
твоя звезда,
ти си прегръдка
и сбъдваш мечта.
Аз и ти сме,
един дъх и живот,
една идентичност,
в океан от любов!

© Илонка Денчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??