17.03.2013 г., 11:33 ч.

Аз и ти 

  Поезия » Любовна
1244 0 6

Кой съм аз... коя си ти...

аз другият... ти друга вече,

далечен свят, сподавен вик

и хапче плам за будна вечер.


Любов ли си... любов ли съм...

и кой от двамата ни пò обича,

постой сега... постой за миг

по устните ти да потичам.


Аз ден ли съм... а ти нощта,

че все не можем да се стигнем,

аз вятър див... а ти луна,

погалиш ли ме и притихвам.


Кой съм аз... коя си ти...

пред тебе виж съм коленичил,

в капризно време и насън

аз ласка все ще те наричам!


© Красимир Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??