10.11.2009 г., 19:26 ч.

Аз и вятърът 

  Поезия » Любовна
468 0 5
Сърцето си на вятъра
аз дадох.
О, как го завъртя
в крилати танци.
И цялата земя се залюля
от любов и песни.
А щом се наигра,
като сух лист го захвърли.

Остава ми да стискам зъби.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??