Nov 10, 2009, 7:26 PM

Аз и вятърът 

  Poetry » Love
469 0 5
Сърцето си на вятъра
аз дадох.
О, как го завъртя
в крилати танци.
И цялата земя се залюля
от любов и песни.
А щом се наигра,
като сух лист го захвърли.

Остава ми да стискам зъби.

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??