18.10.2018 г., 8:33 ч.

Аз искам 

  Поезия » Пейзажна, Друга
439 0 6

Аз искам много да сме диви -

като разюздени коне,

препускащи със буйни гриви,

сред непристъпни лесове.

 

Аз искам много да сме смели -

тъй както майката на пост,

си брани със безспирни сили

от вълци рожбата си лос.

 

Аз искам много да сме силни -

като бушуващ млад поток,

пробил със мощ скалите сиви,

за да докара нов живот!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??