11.09.2016 г., 13:30 ч.

Аз мога 

  Поезия » Любовна
395 0 8

 

Аз мога да мълча, да плача, да тъгувам, 
да съм сълза, гореща като огън,
да съм вулкан от изпепеляващ спомен
и тъжна ария от музика и чувства.

 

Аз мога да съм приказно красива,
да съм мечта от лято сътворена, 
и бурни приливи бушуващи в морето
и нежен полъх от вятърния повей.

 

Аз мога да съм есенна прохлада,
отронен лист като сълза студена
и светъл лъч пронизващ сивотата,
за да те стопли в твойта есен.

 

Аз мога. Но ... от теб зависи,
дали ще съм до теб ... в сърцето.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??