Аз съм тази, която ще те обича…
Пресичайки светофара на червено.
Ще летя, когато с тебе тичаме…
Обичай ме и жизнено, и уморено.
Аз съм тази, която ще рисува с дъха ти
по стъклата във нощ немислима.
Ще съм твоята сила и ще движа съня ти,
а звездите ще шепнат моето име.
Аз съм тази, която ще посегнеш да хванеш,
впил се в мен, ще ти се изплъзна.
Ще съм късния повик на „твоето рано”,
Прегърни се… за да ме прегърнеш.
Аз съм тази, която ще обичаш до болка,
до чисто… до връх и падение.
Любовта ми е колкото две обиколки -
откровени, като поколения...
Ти ми даваш живот, а после палачът
пак ти си, но Мой се наричаш.
В сълзи ме засмиваш, с усмивка ме плачеш,
АЗ СЪМ ТАЗИ, КОЯТО
…
ЩЕ ОБИЧАШ!!!!!!
© Мойра Всички права запазени
Видях те
Поздравления!