Mar 11, 2010, 2:59 PM

АЗ съм... 

  Poetry » Other
1538 1 14

Аз съм тази, която ще те обича…

Пресичайки светофара на червено.

Ще летя, когато с тебе тичаме…

Обичай ме и жизнено, и уморено.

 

Аз съм тази, която ще рисува с дъха ти

по стъклата във нощ немислима.

Ще съм твоята сила и ще движа съня ти,

а звездите ще шепнат моето име.

 

Аз съм тази, която ще посегнеш да хванеш,

впил се в мен, ще ти се изплъзна.

Ще съм късния повик на „твоето рано”,

Прегърни се… за да ме прегърнеш.

 

Аз съм тази, която ще обичаш до болка,

до чисто… до връх и падение.

Любовта ми е колкото две обиколки -

откровени, като поколения...

 

Ти ми даваш живот, а после палачът

пак ти си, но Мой се наричаш.

В сълзи ме засмиваш, с усмивка ме плачеш,

АЗ СЪМ ТАЗИ, КОЯТО

ЩЕ ОБИЧАШ!!!!!!  

© Мойра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??