22.10.2006 г., 19:58 ч.

аз съм... 

  Поезия » Друга
1247 0 14

Аз съм прекрасна картина с бездухи бои, едно бездиханно жълтурче.

Малко съм смачкано, сиво, без стих,

който да ми поплаче...

Трепет без чувство съм,

сила без цел,

объркана формула,

ръждясала тел,

крива усмивка с червило намазана,

бледо, омазано парченце сив ден.

Аз съм безкрайна, но съм нарязана.

Малка, прашасала, смях озлобен.

© Биляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??