19.02.2014 г., 12:03 ч.

Аз съм българка 

  Поезия » Гражданска
720 0 5

Къде ме пращате насам-натам?
В Канада, в Гърция или Испания?...
Не сте познали! Аз съм луд талант,
да оцелявам именно в България,

където всичките скали са връх
и всеки водопад е Ниагара.
И не към Рим ме води тоя черен път,
а вдън сърцето на една България.

Къде ме гоните, другари-господа?
В Русия, Щатите или в Италия?...

И вий не ще оставите следа
във утрешната песен на България!

 

Юлия

© Юлия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??