15.02.2011 г., 9:18 ч.  

* * * 

  Поезия
677 0 4

   "Аз съм пътят и истината, и животът"

                        Йоан, глава14, стих 6

 

Разпъната съм от Любов
към вас, сестри и братя.
А вие ми сложихте
венеца на Отхвърления!

Моля вятъра
дъха ми да разпръсне

по всичките посоки на света,
за да ви стопли

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??