"Аз съм пътят и истината, и животът"
Йоан, глава14, стих 6
Разпъната съм от Любов
към вас, сестри и братя.
А вие ми сложихте
венеца на Отхвърления!
Моля вятъра
дъха ми да разпръсне
по всичките посоки на света,
за да ви стопли
© Латинка-Златна All rights reserved.