17.04.2006 г., 11:49 ч.

/аз съм съдбата, а ти си случайният фактор/ 

  Поезия
1160 0 1



/аз съм съдбата, а ти
си случайният фактор/

Ще си намеря нова мъка
           за да плача. (смях)
И нова проза ще напиша –
           да чета.
Защо измама?
питам се, а отговарям
 
Това е моят свят, а сенките
           сте вие.

© Огрян Орешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Харесва ми.Новото.Некомерсиалното.Прекаленото.Защо ли го няма по телевизията и в магазините...сенчестият Ханк
Предложения
: ??:??