Apr 17, 2006, 11:49 AM

/аз съм съдбата, а ти си случайният фактор/ 

  Poetry
1168 0 1



/аз съм съдбата, а ти
си случайният фактор/

Ще си намеря нова мъка
           за да плача. (смях)
И нова проза ще напиша –
           да чета.
Защо измама?
питам се, а отговарям
 
Това е моят свят, а сенките
           сте вие.

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Харесва ми.Новото.Некомерсиалното.Прекаленото.Защо ли го няма по телевизията и в магазините...сенчестият Ханк
Random works
: ??:??