Аз съм умна, красива, добра
и обичана, страстно желана,
аз съм твоята силна страна,
и съм мила, свенлива, разбрана.
Аз искрица съм в твоя пожар,
на стена миловидна икона,
ще те любя безумно и с жар,
крал ще бъдеш, а аз ще съм трона.
Аз съм плачеща, нежна върба,
вярна, искрена, силна и млада,
аз съм вечност във твойта съдба
и за твоят живот съм награда.
Аз съм Ти
© Неземна Всички права запазени