20.01.2009 г., 17:38 ч.

Аз съм тук, дори и когато ме няма... 

  Поезия » Друга
734 0 4

                                        ... От рано...

                                        ... Празнота...

                                       ........................

                                      

                                  Безпричинна усмивка!

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??