30.07.2018 г., 14:09 ч.  

Аз също 

  Поезия » Еротична
702 3 2

И аз също 
не спах тази нощ. 
Във просъница,
се отдавах на думите ти
и ръцете чертаеха пътища
по гърдите,
корема,
бедрата -
странни лунни рисунки.

И аз също не спах.
Мека пареща влажност
присви във конвулсия
слабините ми;
сякаш 
миг преди да потънеш
във тях 
се разтворих 
и влажно притихнах.

 

И аз също.
До сълзи.

 

 

 

Публикувано във:

  • e-lit.info на 24 август 2011
  • "4", еКнига 2011
  • Също и в сайт "Книголюбие" 25.02.2013

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??