13.05.2009 г., 20:58 ч.

Аз ти подарявам любовта, ти защо я задушаваш? 

  Поезия » Любовна
623 0 0

Крепят ни само разрушените отломки
от мигове, наречени незабравими.


Залагам щастие на добра цена,
а получавам сълзи със двойна надценка.

И ето ни пак там, където се разделихме,
усмихваш се, а аз наивно пак ти вярвам.


Но с усмивка не можеш да залепиш
счупеното ми, изкуствено сърце.

И сега живеем закърпени с надежда,
натъпкани със куп лъжи...


Обещаваш ми любов със очи измамни,
а любовта е много повече от обещание...

Знам, обичаш ме, нали...
аз ти подарявам любовта, ти защо я задушаваш?

© Нямам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??