Моя обичана вселена,
вземи ме в своята прегръдка...
Покажи ми верния път,
как себе си сама да намеря...
Изгубих се някъде по пътя на живота.
Ето,чувам звън на камбани...
Те показват ми пътя в нощта,
неродени звездите днес се раждат,
ето, красота - съвършенство... миг вечност...
Звездна люлка за мене се спуска
и разпръскват се в мрака божествени искри...
Из"Вълшебно измерение"2017г
Катя Джамова
© Катя Всички права запазени