Aug 1, 2018, 9:04 AM

*** 

  Poetry
411 2 5

Моя обичана вселена,

вземи ме в своята прегръдка...

Покажи ми верния път,

как себе си сама да намеря...

Изгубих се някъде по пътя на живота.

Ето,чувам звън на камбани...

Те показват ми пътя в нощта,

неродени звездите днес се раждат,

ето, красота - съвършенство... миг вечност...

Звездна люлка за мене се спуска

и разпръскват се в мрака божествени искри...

 

Из"Вълшебно измерение"2017г

Катя Джамова

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??