16.10.2012 г., 13:57 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
397 0 1

Каква парадност,

каква показност,

каква ирония...

каква суета,

нима си мислиш,

че със нещо си

различен,

нима си мислиш,

че нещо прави

те специален,

не, драги-

може да те направи

мисълта ми специален,

но не заслужаваш...

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??