11.02.2011 г., 22:49 ч.

* * * 

  Поезия » Гражданска
547 0 0

 

***

Не съжалявам -

за нищо!...

Не заслужавам

болката да съм ничия...

Обич дарявам -

не съжалявам!...

В сърцето рана кърви -

Човек пак оставам!...

Падам, ставам и продължавам...

На враговете прощавам...

Не съжалявам!...

За нито миг изживян -

изстрадан, мечтан -

НЕ СЪЖАЛЯВАМ!!!...

© Райна Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??