***
Не съжалявам -
за нищо!...
Не заслужавам
болката да съм ничия...
Обич дарявам -
не съжалявам!...
В сърцето рана кърви -
Човек пак оставам!...
Падам, ставам и продължавам...
На враговете прощавам...
Не съжалявам!...
За нито миг изживян -
изстрадан, мечтан -
НЕ СЪЖАЛЯВАМ!!!...
© Райна Недялкова All rights reserved.