17.01.2012 г., 21:32 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
392 0 0

 

Няма да позволя на някой да ме мачка,

няма да бъда вашата играчка.

Аз всичко в живота правя сам

и всичко мога и знам.

 

Дори и да падам,

ставам и напред пак продължавам,

напук на онези, дето ми мислят злото,

аз ще ви сразя с доброто.

 

Защото при мен така се получава -

доброто винаги да побеждава.

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??