Jan 17, 2012, 9:32 PM

* * * 

  Poetry » Other
406 0 0

 

Няма да позволя на някой да ме мачка,

няма да бъда вашата играчка.

Аз всичко в живота правя сам

и всичко мога и знам.

 

Дори и да падам,

ставам и напред пак продължавам,

напук на онези, дето ми мислят злото,

аз ще ви сразя с доброто.

 

Защото при мен така се получава -

доброто винаги да побеждава.

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??