18.11.2008 г., 10:01 ч.

* * * 

  Поезия » Гражданска
418 0 0
Преди Чернобил уж ни отмина,
сега ни казват, че кризата няма да ни засегне.
"Да му мислят онези в чужбина,
пак те са прецакани.
Там е Голяма депресия -
тук е Голямото чакане."
си казва Андрешко снишен.
Ръце доволно протегне,
оригне се, па се прозине,
удари две ракии и си легне
от злорадството уморен.
Жена му грижовно, с любов го завие
и той в Царството на Сергей
затворил очи,
при Морфей дано да прогледне.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??