21.09.2007 г., 10:33 ч.

* * * 

  Поезия
954 0 6
Ще идвам във тихото време
на пошлия спомен за дните.
Предчувствана, дълго очаквана,
дарена със плът самота.

Ще сядам във тъмния кът -
досадна, загубила времето,
ще късам от думите смислите,
знам и не знам
ще шептя.

Ще гледам във тебе, замислена
за всички въпроси на тъмното
и ще мълча.

© Мария Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??