19.05.2012 г., 1:14 ч.

* * * 

  Поезия
588 0 4

Eй сега

питам сърцето си

ще има ли сила  да издържи

глухотата - в пълната ù зрялост...

 

... не ми отговаря – Защо ли...?

© Веселин Динчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??