May 19, 2012, 1:14 AM

* * * 

  Poetry
591 0 4

Eй сега

питам сърцето си

ще има ли сила  да издържи

глухотата - в пълната ù зрялост...

 

... не ми отговаря – Защо ли...?

© Веселин Динчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??