22.03.2011 г., 20:35 ч.

Бадемов цвят 

  Поезия » Друга
971 0 15
Бадемов цвят вали,
танцувайки със вятъра.
Посипва младите треви
и в розова превръща се земята.
Бадемов цвят разнася аромат,
насищащ въздуха с копнеж
на полетели пеперуди…
Вода в поточетата блика,
от слънцето се сипят изумруди.
Бадемов цвят в косите се заплита,
очите засияват в този миг.
И всяка болка и тъга отлитат…
Живот се ражда... само го прозри!


© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??