24.05.2018 г., 15:01 ч.

Балони 

  Поезия » Друга
693 0 3

 

Бяхме заедно,

с вплетени тела,

докосвах те,

докосваше ме ти…

Топло чувство

ме изпълваше приятно,

от допира ти,

ми идваше да литна.

В миг

по-лека се усетих –

слънцето по-близко бе,

земята – по-далечна.

Към теб погледах

и се ужасих –

отдалечавах се от теб,

носена от топъл вятър…

 

Чу се звън,

очи отворих…

усмихнах се –

с теб

не сме балони!

 

 

 

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??