11.03.2009 г., 19:20 ч.

Банална любов 

  Поезия » Любовна
868 0 5

Чудно красива.

Умна и добра.

Сърцето ми гори.

Къде ли те не дирих?

Под камъни, дърва, гори омайни...

Там срещнах само празнота.

Уви...

 

Нима душата си аз трябва да кривя?

И... просто да се примиря?

Нима това е любовта?!...

О, не, не е това, но и да беше, аз нямаше да разбера.

 

Дали подминала не ме е тя?

© Тео Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??