Радват се завистник и злобар -
баннаха от "ХуЛите" Ангар!
Но така ще е, като не знае
като го обиждат да си трае!
И като го хулят - отговаря!
И е горд, та чак е горделив!
И е непростимо талантлив!
- И какво сега Ангар ще прави?
С банването как ще се оправи?
- Нека само е живот и здраве -
всичко друго някак се оправя!
Тъжно е, но ще се преживее!
Не прилича на Ангар да страда,
нито да се моли за пощада!
Нито да тъгува и линее!
Ако сайтът без Ангар си може,
и Ангар без сайта може тоже!
Пак ще се шегува, ще се смее,
пълноценно пак ще си живее
и духът му ще е вечно млад!
Нека не поглеждаме назад!
© Ангел Чортов Всички права запазени
Не съм сигурна, обаче, че тази грешка е направена спонтанно, почти без да забележиш... и да очакваш също толкова спонтанно прошка от ответната страна. (Ако въобще може да се говори за грешки и прошки, а не за проявени волности, които пък дали не се класират наедно с грешките?)
Мотото ми е: "Поредица от УРОЦИ, Ангар, не от ГРЕШКИ" (Въпреки че, никой не е безгрешен!)
Поздрав!