4.02.2010 г., 14:16 ч.

Бавно ме отпивай 

  Поезия » Любовна
797 1 1

Бавно ме отпивай, сякаш

последна капка съм,

която те опиянява.

Останала е чашата ти празна,

затуй се наслаждавай.

Не бързай да преглъщаш.

За да усетиш аромата ми на нежност,

не просто миг ти трябва,

а цяла вечност!!!

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??