Feb 4, 2010, 2:16 PM

Бавно ме отпивай 

  Poetry » Love
795 1 1

Бавно ме отпивай, сякаш

последна капка съм,

която те опиянява.

Останала е чашата ти празна,

затуй се наслаждавай.

Не бързай да преглъщаш.

За да усетиш аромата ми на нежност,

не просто миг ти трябва,

а цяла вечност!!!

© Диана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??