9.08.2009 г., 18:58 ч.

* * * 

  Поезия
952 0 14

                                          



 Минават бавно часовете

 и нижат се безкрайни дни.

 Oткакто ненадейно си замина,

 за мен земята спря да се върти.

 

 

 И няма дни, и нощи - само мъка,

 подтискаща, безумна тишина.

 Сърцето ми без теб остана празно,

 дъждът в очите тихо заваля.

© Селвихан Кайа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??