15.06.2008 г., 13:36 ч.

Бели птици 

  Поезия » Любовна
714 0 3
С теб, мили, сме красиви бели птици,
разперили криле в любовен танц.
Докосваме се нежно и отлитаме,
въртим се и унасяме се в транс.

Догонваме Зефира и мечтите си,
прегръщаме се в синята мъгла.
Празнуваме съюза на душите си,
опиваме от споделеността.

А после пак умислени тъгуваме
зад делнични решетки в сиви дни -
в затвора на сърцата си бленуваме
простора на лазурни висини.

© Ая Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??