6.11.2007 г., 11:51 ч.

Белите ми мисли 

  Поезия » Философска
1386 0 36

 

                                      

                                                    Белите ми  мисли

 

                                   Облаците бели, бели птици полетели,

                                   бели са и небесата, чисто, бяло е в душата.

                                   Бели думи, бели мисли в бялото се реят,

                                   бели чувства в бяло време, бяла е и тишината.

 

                                   Бели дни и бели нощи, много нежност в бяло.

                                   Бяла пролет, бяло лято, бяло слънце грее,

                                   бяла есен, бяла зима, бял копнеж в сърцето.

                                   В белите ни прошки бялата мъгла се стеле.

 

                                   Бяла обич, бяла песен в бяло ни обличат,

                                   бяла радост носят, в бяло щастие живеем.

                                   В бели мигове на милост бели гълъби политат.

                                   Моля ти се, Боже мой, този свят да побелее!

                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??