ЧРД
Бог ни събра да сме двамата -
сребърна нишка в захлас.
Вятърът духна я цялата,
свързал душите ни в транс.
Щом те погледна, издигам се -
детско хвърчило в небе.
Мигом флиртувам със синьото -
цветна частица от теб.
Всичко е толкова палаво -
мигат лъчите в букет,
тънко вретено пространството
прави на ток пирует!
© Младен Мисана Всички права запазени