19.07.2017 г., 8:09 ч.

Беше 

  Поезия
351 0 11

Беше тук. Под дъжда. 

Беше до мен. Цяла.

Протегнах ръка, 

но превърна се в сянка. 

 

Беше с мен в юлската жега. 

Тичаше с боси крака, 

кожата – с цвят на канела. 

Исках да те прегърна, 

но изчезна. 

 

Беше в зимния ден. 

До мен, с вятъра леден. 

Удряха снежните топки. 

Беше. Колко е лесно за всеки! 

За мен – ти си още в сърцето. 

Не изчезвай! 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??