6.12.2007 г., 10:23 ч.

Беше мрак 

  Поезия » Любовна
581 0 8

Здрач покрива с пелена телата.

Няма лъч, избяга светлината.

Нощ се спуска в призрачни дантели,

спомените ще изтрие още не узрели.

Беше мрак - изстинала жарава,

беше хлад - душата опустяла.

Беше път - без изход и посока,

беше власт - неистово жестока.

Беше край - началото му ясно,

беше ад - хванати натясно...

Беше самота - раздиращо стаена,

беше сълза - стена разрушена.

Беше болка - от загуба сляпа,

беше празнота - празнотата на мрака.

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??