31.07.2014 г., 22:08 ч.

Без адрес 

  Поезия » Друга
333 0 1

 

 

                            

                        Без адрес

     

              Онази обич скрита,

                         тайно споделена,

              от свят изгубен - миг,

                         от делника ранена,

             от младостта ми вик,

                    тя в детството ме връща,

             с познатия език

                    от дядовата къща,

             с бисквитката любима,

                    запазена от мама

             единствено за мен,

                    защото други няма,

             с погледа откраднат

                    сред многото хлапета,

              с подадената лапа

                     сред уличните псета.

              Обичта пак идва,

                     спътница позната,

              а зад нас - самотна,

                     остава самотата.

               Тръгваме пак двете,

                    с обичта потайна -

               винаги еднаква,

                   в нетрайността -

               безкрайна.

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??